ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ KARNIC

28 Νοεμβρίου, 2018
Posted by: zaggas

Η Karnic αποτελείτε από μια ομάδα επαγγελματιών πλήρους απασχόλησης, για τους οποίους η δημιουργία είναι ένα πάθος και όχι μια δουλειά, είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των προϊόντων της Karnic.

Αυτό που τελικά θεωρείται ως ένα ελκυστικό γυαλιστερό προϊόν σε ένα εκθεσιακό χώρο έχει ξεκινήσει από ένα σχέδιο σε κενό χαρτί, που αναλύεται και εξευγενίζεται, βελτιστοποιείται και στη συνέχεια διαμορφώνεται σε τρισδιάστατη απεικόνιση στον υπολογιστή. Το προηγμένο λογισμικό CAD επιτρέπει στην ομάδα σχεδιασμού, να κατασκευάσει τα τρισδιάστατα μοντέλα με τις καλύτερες λεπτομέρειες, να απεικονίσει τα σχήματα, να ελέγξει την πρακτικότητα και στη συνέχεια να ολοκληρώσει το σχεδιασμό.

Σε όλα τους τα σχέδια δίνουνε μεγάλη έμφαση στην αξία των προϊόντων. Στόχος είναι πάντα να σχεδιάζουν ευέλικτα σχέδια πολλαπλών χρήσεων και όχι να περιοριστούν σε μια συγκεκριμένη χρήση.

Η μετατροπή των ψηφιακών τρισδιάστατων μοντέλων σε πραγματικά φυσικά σχήματα γίνεται στο επόμενο κεφάλαιο όπου χρησιμοποιείται μια εσωτερική μηχανή φρεζαρίσματος 5 αξόνων για την παραγωγή των φυσικών μοντέλων με ακρίβεια ενός κλάσματος του χιλιοστού.

Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία, το τελευταίο στάδιο στην ανάπτυξη ενός νέου μοντέλου είναι η κατασκευή ενός πρωτοτύπου που δοκιμάζεται εκτενώς σε διάφορες συνθήκες, προτού εγκριθεί τελικά για παραγωγή.