Η MERCURY ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ VERADO V12 600HP

16 Μαρτίου, 2021
Posted by: zaggas

Η Mercury Marine, τμήμα της Brunswick Corporation (NYSE: BC), παρουσίασε σήμερα τον νέο εξωλέμβιο κινητήρα V12 600hp Verado 7,6 λίτρων Με αυτό το λανσάρισμα, η Mercury συνεχίζει να μεταμορφώνει την αγορά εξωλέμβιας υψηλής ιπποδύναμης, παρέχοντας την πιο ισχυρή και ικανή εξωλέμβια, η οποία περιλαμβάνει πολλά πρώτα χαρακτηριστικά της βιομηχανίας για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Οι ναυπηγοί ζητούν μια καλύτερη, πιο ικανή λύση υψηλής ιπποδύναμης για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Η εξωλέμβια V12 Verado είναι η απάντηση της Mercury », δήλωσε ο Chris Drees, πρόεδρος της Mercury Marine. «Χρησιμοποιώντας τις προηγμένες δυνατότητες μηχανικής και σχεδίασης, επαναπροσδιορίσαμε πλήρως την απόδοση της εξωλέμβιας. Η εξωλέμβια V12 Verado προσφέρει στους πλοίαρχους απαράμιλλη ελευθερία, πολυτέλεια και δύναμη για να συνεχίσουν τα πάθη τους στο νερό. Αυτός είναι ένας αξιόλογος κινητήρας που θα αλλάξει το μέλλον της βαρκάδας. “
Οι πρωτοποριακές καινοτομίες προϊόντων περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 

Ο πρώτος εξωλέμβιος V12 στον κόσμο, ο κινητήρας Verado 600 ίππων διαθέτει μια φυσική αναρρόφηση, μεγάλη μετατόπιση, τετραπλή εκκεντροφόρο κεφαλή που παράγει εντυπωσιακή ροπή για να επιταχυνει γρήγορα στην ονομαστική ταχύτητα.
Το πρώτο αυτόματο κιβώτιο δύο ταχυτήτων της βιομηχανίας για εξωλέμβια βελτιστοποιεί τις στροφές κινητήρα ανάλογα με το φόρτο εργασίας, διευκολύνοντας την ισχυρή επιτάχυνση και την πολύ μεγαλη απόδοση κατά την κρουαζιέρα.
Η κεφαλή του κινητήρα παραμένει σε σταθερή θέση εξοικονόμησης χώρου. Αυτό παρέχει περισσότερο χώρο για διαμορφώσεις πολλαπλών κινητήρων και ευρύτερη γωνία διεύθυνσης για ευέλικτο χειρισμό. Με τη βοήθεια των αντίθετων περιστρεφόμενων ελίκων, έχει επίσης καλύτερο «δάγκωμα» στο νερό για ελλιμενισμό και άλλους ελιγμούς από κοντά.
Αρκετές βελτιωμένες τεχνολογίες Mercury συνεργάζονται για να επιτρέψουν στο V12 Verado να παρέχει εξαιρετική οικονομία καυσίμου και γκάμα.
«Η εξωλέμβια V12 Verado προσφέρει ό, τι θέλουν οι πλοιοκτήτες και περισσότερο σε μια εξωλέμβια υψηλής ιπποδύναμης. Αυτός ο κινητήρας διευκολύνει τον ελιγμό των σκαφών κοντά στην αποβάθρα και παρέχει εξαιρετικό χειρισμό σε όλες τις ταχύτητες. Είναι απίστευτα αποδοτικό ως προς τα καύσιμα, έτσι τα σκαφη μπορούν να πάνε πιο μακριά και να μείνουν περισσότερο. Είναι τόσο ομαλό και αθόρυβο που μπορείτε να συνομιλήσετε ενώ οι κινητήρες λειτουργούν. Είναι ανθεκτικη, αξιόπιστη και εύκολη στη συντήρηση. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο σαν τη V12 Verado στην αγορά σήμερα

Η ανάπτυξη του εξωλέμβιου V12 Verado είναι προϊόν της συνεχούς δέσμευσης της Mercury να επενδύει σε ερευνα, αναπτυξη και στην επέκταση της κατασκευής, η οποία περιλαμβάνει περισσότερα από 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια επενδύσεων από το 2008.

Το πορτάκι στο κάλυμμα είναι με ώθηση για το άνοιγμα και αποκαλύπτει το φίλτρο λαδιού, το γέμισμα λαδιού, το γέμισμα του κιβωτίου ταχυτήτων, τη θύρα διάγνωσης και περισσότερα σημεία συντήρησης.

Πηγή: BOATING MAGAZINE