ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ KARNIC

28 Νοεμβρίου, 2018
Posted by: zaggas

Η KARNIC αποτελειτε απο μια ομάδα επαγγελματιών πλήρους απασχόλησης, για τους οποίους η δημιουργία είναι πάθος και όχι δουλειά, είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των προϊόντων μας. Αυτό που φαίνεται τελικά ως ένα ελκυστικό λαμπερό προϊόν σε μια αίθουσα εκθέσεων ξεκίνησε από ένα πρωτότυπο σκίτσο σε κενό χαρτί, αναλύθηκε και βελτιώθηκε, βελτιστοποιήθηκε και στη συνέχεια διαμορφώθηκε σε τρεις διαστάσεις στον υπολογιστή. Το προηγμένο λογισμικό CAD επιτρέπει στην ομάδα σχεδιασμού μας να κατασκευάσει τα μοντέλα 3D με την καλύτερη λεπτομέρεια, να απεικονίσει τα σχήματα, να ελέγξει την πρακτικότητα και, στη συνέχεια, να ολοκληρώσει τη σχεδίαση. Σε όλα μας τα σχέδια δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να δίνουμε αξία στα προϊόντα μας. Στοχεύουμε πάντα σε ευέλικτα σχέδια πολλαπλών χρήσεων αντί να περιορίζουμε σε μία μόνο συγκεκριμένη χρήση. Αυτό το επιτυγχάνουμε αφιερώνοντας χρόνο για μελέτη και ανάλυση πριν από την ολοκλήρωση.
Οι πρωτοποριακές καινοτομίες προϊόντων περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Η τεχνολογία  μας επιτρέπει να αναπτύξουμε σύνθετα ελκυστικά σχήματα και πρακτικές διατάξεις, να δώσουμε μοναδικό στυλ χωρίς περιορισμούς, σχεδιασμό για βέλτιστη δομική ακεραιότητα, αλλά και βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής για ελάχιστους χρόνους συναρμολόγησης. Οι δεξαμενές καυσίμων, για παράδειγμα, χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να εγκατασταθούν, επειδή τα σχήματα αυτο κλειδώματος έχουν σχεδιαστεί σε όλο το σύνθετο σύστημα νήματος των σκαφών μας.

Η μετατροπή των ψηφιακών μοντέλων 3D σε πραγματικά φυσικά σχήματα γίνεται το επόμενο κεφάλαιο όπου χρησιμοποιείται μια ρομποτική μηχανή άλεσης 5 αξόνων για την παραγωγή των φυσικών μοντέλων με ακρίβεια ενός κλάσματος ενός χιλιοστού. Αυτά στη συνέχεια εξελίσσονται μέσω διαφορετικών φάσεων φινιρίσματος και τελικά καταλήγουν ως ένα πλήρες σύνολο εργαλείων για όλα τα στοιχεία του μοντέλου σκαφών στην παραγωγή μας. Μόλις ολοκληρωθεί η σχεδίαση, το τελευταίο στάδιο της ανάπτυξης ενός νέου μοντέλου είναι η κατασκευή ενός πρωτοτύπου που δοκιμάζεται εκτενώς σε διάφορες συνθήκες και, αν είναι απαραίτητο, τελειοποιηθεί, πριν εγκριθεί τελικά για παραγωγή. Σε τέτοιο βαθμό δοκιμάζουμε ότι το πρωτότυπο σκάφος είναι εξευγενισμένο σε επίπεδο που είναι πανομοιότυπο με όλα τα σκάφη παραγωγής που ακολουθούν.