• Δευτ. – Σαβ.. : 09:00π.μ – 05:00μ.μ
 • Κόμβος Φιλοθέης, 19 χλμ, ΕΟ Θεσσαλονίκης Πολυγύρου
 • +30 2310 692 899
 • Δευτ. – Σαβ.. : 09:00π.μ – 05:00μ.μ
 • Κόμβος Φιλοθέης, 19 χλμ, ΕΟ Θεσσαλονίκης Πολυγύρου
 • +30 2310 692 899

ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ HONDA

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Η Zaggas Marine αποτελεί επίσημο συνεργάτη του ομίλου HONDA MARINE ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες συντήρησης για την εξωλέμβια σας με γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ Honda (service, Honda genuine spare parts and accessories).

Για να διατηρήσεις τη εξωλέμβια Honda σου σε άριστη κατάσταση δεν αρκούν μόνο τα τακτικά service. Τα γνήσια ανταλλακτικά Honda είναι εξίσου σημαντικά για την σταθερή απόδοση της και για να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής της. 

Όλα τα εξαρτήματα εξοπλισμού και τα αξεσουάρ της Honda κατασκευάζονται ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στις εξωλέμβιες μηχανές μας, παρέχοντας ευκολία στην εγκατάσταση, άνετο χειρισμό και μέγιστη αξιοπιστία.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ

Τα γνήσια λιπαντικά της Honda σε συνδυασμό με τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ εξασφαλίζουν μέγιστη λίπανση, απόδοση, αξιοπιστία και διάρκεια ζωής.

Σας συνιστούμε τα service και η συντήρηση της εξωλέμβιας μηχανής σας να τα πραγματοποιούν εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί, γιατί έτσι διασφαλίζεται η τοποθέτηση των γνήσιων λιπαντικών και ανταλλακτικών Honda.

Εξασφάλισε λοιπόν για την Honda σου υψηλής ποιότητας συντήρηση και επισκευή στα χέρια του εξουσιοδοτημένου προσωπικού μας.

ΠΩΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΩ

Η διαδικασία για την παραγγελία των ανταλλακτικών σας, είναι απλή και γρήγορη.

Μας δίνεται το serial number και το μοντέλο της μηχανής σας, ποιο ανταλλακτικό θέλετε και σε 2-3 ημέρες θα το έχετε στη πόρτα σας με courier.

Μπορείτε εναλλακτικά να μπείτε στη φόρμα επικοινωνίας και να μας θέσετε τα ερωτήματά σας ή και την παραγγελία σας.

Εξειδικευμένο προσωπικό θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα σας δώσει τις απαντήσεις που θέλετε.

Φόρμα Επικοινωνίας

  Ονοματεπώνυμο*

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας*

  Email*

  Αρχείο